zjopper.com er live

Boost dit salg med zjopper.com og zjopper app

Nu er vi live på zjopper.com og øger derved trafikken endnu mere til din annoncer.

Er din butik ikke allerede tilmeld Zjopper, så kontakt vores salgsafdeling om mulighederne.

Besøg zjopper.com


Boost salget gennem Zjopper app         Boost salget online på zjopper.com

 


 

Odense Cityforening indgår samarbejde med Zjopper

Se de nyeste varer fra en butik nær dig med Zjopper

Odense Cityforening

Odense Cityforening og Zjopper ApS har pr. 1. april 2015 indgået samarbejde om at indføre Zjopper som salgsværktøj hos Cityforeningens medlemmer.

Odense Cityforening har i skrivende stund 280 medlemmer, og Zjopper tilbyder hvert enkelt medlem en personlig introduktion, så butikkens ejere og personale hurtigt kan blive fortrolige med salgsværktøjet med de mange muligheder. 


Odense Cityforening ser frem til samarbejdet med Zjopper: ”Vi er åbne for alle initiativer, der kan trække folk til butikkerne i City. Vi håber, at Zjopper vil lykkes med at integrere deres salgsværktøj blandt rigtig mange af vores medlemmer,” siger citydirektør Peter Bøgholm.


”Det betyder, at vi kommer rundt til alle medlemmerne og hjælper dem i gang med at oprette varer i Zjopper”, fortæller Zjoppers administrerende direktør, Morten Lykke Kornelius, og fortsætter: ”På den måde kommer alle foreningens medlemmer godt fra start, så de hurtigst muligt kan drage fordel af de funktioner, som Zjopper har at byde på.”


Medlemmerne i Odense Cityforening kan også blive integreret med Zjoppers API – og på den måde styre produkterne fra ét centralt system.

Zjopper kan kontaktes på tlf. 71 99 66 99.

Download pressemeddelelses

 


 

Zjopper-event på TREFOR Park

Zjopper er kampsponsor på TREFOR Park den 16. marts

TREFOR Park

Ved vores første event på TREFOR Park til Superligakampen søndag den 16. marts, hvor OB spiller mod Viborg FF, uddeler vi flyers ved alle indgange og i VIP-området, og vi sætter en iPhone 5s på højkant for at få gæsterne til at hente Zjopper og se dine tilbud. Under kampen reklamerer Zjopper på lysbanderne omkring banen, og konkurrencen speakes ud på stadion.

Ring til Zjopper på tlf. nr. 71 99 66 99 for at høre mere.

 


 

Eventyrløbet 2014

Vi kan godt allerede nu løfte sløret for, at vi er sponsorer ved Eventyrløbet 2014.

Eventyrløbet 2014

Læs mere om Eventyrløbet 2014 her

 


 

Nyeste butikker i Zjopper